Dax att njuta av vårens trädgårdslitteratur

 

 

Högt på listan ligger Olle Bergs bok ”Gräsmattan – så lyckas du”. Min erfarenhet av gräsmattor är att även om gräsmattan är röd och torr då man kommer hem från semestern så repar den sig av lite vatten. Den som vill ha något mer golfgreenliknade surfa till

Gräsmattan - så lyckas du

Ett annat trädgårds problem är beskärning. Googlade beskärning av  äppleträd förra våren vid denna tiden då jag hade lust att fatta sekretören. Kunde läsa att jag skulle vänta till sommaren för att slippa vattenskott. Hur man beskär kan man läsa mera om

Beskärningsboken

En populär bok bland jultidningar var trädgårdskalendern. Jag vet inte ifall de finns med i jultidningskatalogerna för det kom inga jultidningsförsäljare till mig. Hur som helst så på Adlibris finns det en trädgårdskalender för flera år.

Trädgårdskalender
Adlibris trädgård topplista

Nästa vecka kommer jag att skriva om hur man kan spara pengar på fröer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.