Trots att jag har cancer bok av Iréne Ödmark-Hall

Trots att jag har cancer – om att må så bra som möjligt i ett utsatt läge med hjälp av EFT och mindfulness  bok av Iréne Ödmark-Hall.Jag träffade Iréne i en Mastermindgrupp i Noffice. Hon är EFT terapeut i Umeå. EFT är en psykologisk akupunktur utan nålar. Istället för nålar knackar man på olika punkter på kroppen. Jag hittade hennes bok då jag var på Höganäs bibliotek.Kunde inte låta bli att låna den.

Då Iréne drabbades av  cancer tog hon hjälp av EFT som hon precis lärt sig. Boken är indelad i två delar. Den första handlar om då hon fick cancer. Kan låta sorgligt men hon beskriver det inte som sorgligt. Andra delen handlar om praktisk EFT.

Idag är Iréne frisk från cancern och driver företaget EFT Scandinavia. Förutom EFT så hjälper hon de som är rädda för att flyga och att tala inför andra att våga mera.

Jag har valt att blogga om boken för 10 kronor per bok går till Cancerfonden.

Adlibris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.