Bokrean startar den 25/2 i bokhandeln. Hur är det på nätet?

Jag vet inte om bokrean håller på att förgöra sig själv. Förr köade kunderna för att vid midnatt fynda i de olika bokhandlarna. Idag skipper de flesta bokköparna ut i kylan när de flesta böcker säljs på nätet. Nu så kan man förbeställa böcker, är det inte lite att tjuvstarta rean?

Storytel.se

Storytel verkar vara ljudböckernas Spotify. Det verkar inte som de har förbeställning inför bokrean. Eftersom man på Storytel laddar ner en app  i din mobil och startar ett abonemang där du streamar böckerna till mobilen. På detta sätt blir ju inte deras titlar i papperskvarnarna.

Kan ge er ett alla hjärtans dag tips då Storytel har presentkort. Som de själva skriver i reklamen ” Ge bort ett presentkort till någon du tycker om

Gillar du ljudböcker kommer du att älska storytel

 

Storytel

 

Adlibris

Deras redaktion har gjort en guide till reafynden. De har delat in dem i olika kategorier som romanpärlor, deckartips, personalentipsar, hem och trädgård. De har även utvalda faktaböcker och barnböcker för de små bokslukarna.

 

Adlibris bokrea

 

Bokus

Vissa av Bokus böcker kan man även provläsa på nätet. Jag provade att provläsa Lena Anderssons bok Egenmäktigt förfarande : En roman om kärlek. Hade lite meck innan jag kom på hur man skulle göra. Det går inte att skrolla med piltangenterna. Då jag klickade på piltangenterna så bytte de sida. Ett musklick skapar varannan gång stor text eller liten text. Det fungerar bra efter ett tag då man kommit på hur man ska göra.

Enligt Bokus hemsida finns böckerna i ett begränsat antal så passa på

Bokus bokrea

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.