Skånska byggvaror

Jag har besökt Skånska Byggvarors butik här i Helsingborg. Vad jag inte då visste var att Skånskabyggvaror är den 15 största ehandlaren i Sverige oberoende av bransch. Ser att de startat butik även i Göteborg och Stockholm. I sitt sortiment har SkånskaByggvaror uterum, växthus, fönster, markiser, ytterdörrar och mycket mer.

SkånskaByggvaror startade med att sälja dörrar från en källare. På den tiden annonserade de i Land. Mitt första minne av SkånskaByggvaror är från en annons i ”Vi i villa. Där annonserade de om trevliga uterum i vit aluminium.

Skånska byggvaror kapar alla mellanled, jobbar med effektiv produktion och ser till att ha en effektiv leverans hem till dig direkt från våra egna lager. Alla varor sänds ut fraktfritt står det på hemsidan fast det tillkommer en expeditionsavgift på 195:-.

Liksom när du handlar på  IKEA hjälper du själv till att skapa det låga priset, genom att plocka fram monteringsanvisningen och skruva ihop din leverans själv.

Skånska Byggvarors vision är att kunderna ska vara nöjda. De finns både på Facebook och Twitter.

30 dagars ångerrätt och gratis returfrakt för att du ska känna dig trygg när du handlar hos SkånskaByggvaror!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.