Gratis Skypesamtal

Jag har i höst suttit i ett par jountventure möten med hjälp av Skype. Det har fungerat perfekt trotts att vi varit upp emot nio medlemmar per möten. Dock går det inte att köra med kameran så vi är så många deltagare.

Det går till så här att den som leder gruppen kopplar upp gruppsamtalet med hjälp av datorn. Sedan gäller det att inte prata i mun på varandra. Det fantastiska är att man kan prata med vänner och bekanta i olika delar av världen. Det verkar som amerikanarna har någon form av satellitstörning då jag Skypar med fars nästkusin i USA.

Man kan Skypa gratis med hjälp av en app i mobilen. Det är inte gratis att ringa till en hemtelefon över Skype.

http://www.skype.com/

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.