Rosa Bandet tejp stöd insamling till Cancerfonden under oktober månad

Rosa Bandet Tejp

Uffe var på Lantmännen och handlade. Där hittade han Rosa tejp av den typ vi normalt kallar silvertejp då den är silvrig. Jag kände att jag måste köpa den rosa tejpen för jag är älskare av  silvertejp. Det gör ju inte saken sämre att den stöder Rosa bandet kampanjen som stödjer cancerforskning. Bloggade även förra året om Rosa Bandet. Då hade jag hittat olika modeller på Rosa Bandet.

 


 

Jag hade tänkt starta en insamling men då jag läste igenom reglerna fann jag det lättare att bara lägga in länken som ni kan klicka på och sedan få information hur man stöder Cancerfonden.

 

 

http://www.cancerfonden.se/sv/rosabandet/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.