Elance oktober månads tjäna pengar tips

Elance för frilansare som kan bo och jobba var de vill

Lite försenat kommer oktober månads tjäna pengar tips. Elance hjälper dig att skapa en perfekt profil. Du kan även testa dina färdigheter och publicera dem på din sida så att uppdragsgivarna ser vad du kan. Med Elance kan du marknadsföra dina tjänster till hela världen.
Du kan erbjuda dina tjänster till de företag som matchar din kompetens. Då du fått ett uppdrag samarbetar du i arbetsrummet. Arbetsrummet är ditt virtuella kontor där du enkelt håller koll på allt som är relaterat till ditt uppdrag. Genom Elance erbjuds smarta verktyg för att följa arbetets fortgång, hålla tidsplanen och göra dina kunder nöjda. Du kan sluta bekymra dig om fakturering, inkasso och kronofogden. Genom Elance Work Guarantee som skyddar dig och medger enkla och säkra betalningar från kunder över hela världen.

Jag har fått erbjudande om ett uppdrag. Tyvärr fick jag tacka nej på grund av bristande kunskap i Xbox.

Uppdragsgivare

Varje dag publicerar tusentals företag nya jobb på Elance. Företagare kan outsourca en del av sin verksamhet genom Elance.

Elance

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.