Kickstarter september månads tjäna pengar tips 2014

Kickstarter lanserades 2009. De erbjuder ett nytt sätt att finansiera kreativa projekt. Vem som helst kan lansera ett projekt så länge du följer Kickstarters riktlinjer. Projektskaparna sätter ett finansiellt mål och en deadline.Projektet måste nå det finansiella målet för att pengarna ska betalas ut.

Gillar besökarna projektet så kan de lova pengar för skapande av projektet. Tills idag har 44% av projekten nått sina finansiella mål. Ägarna till projektet äger 100% av projektet. Istället erbjuder ägarna till projektet belöningar till de som sponsrat projektet. Det kan vara en bok, film eller ett tillverkat exemplar av projektet. Kreativt arbete har belönats på detta sätt i århundraden. Stötta ett projekt är mer än att bara ge någon pengar. Det ger möjlighet för kreative personer att uppnå sina kreativa mål.

Du kan söka på olika ämnen som tex konst, dans, design, mode, film, mat etc. Det finns en handbok hur du startar en Kickstarter kampanj.

http://www.kickstarter.com/

Jag har tidigare bloggat om Natalie Sisson som gav ut boken The Suitcase Entrepreneur med finansieringshjälp av Kickstarter.

 

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.