Järnia

Järrnias stor säljare på hemsidan verkar vara högtryckstvättar, grillar och gräsklippare. D har färg både  för hemmafixare och professionell hantverkare. För tillfället har de sommarkampanj på glaskonservburkar och andra saft och bär tillbehör.

Järnia startade 1942. och har idag över 50 butiker, spridda från norr till söder i Sverige. De tar ansvar och följer FN:s ,krav då det gäller barnarbete och diskriminering av kvinnor. Affärskedjan förljer ILOs rekommendationer då det gäller sociala, etiska och miljömässiga hänsynstaganden.

De har presentkort ifall du inte kommer på något till födelsedagen. Alla priser på sidan är inklusive moms. Längst ner  på hemsidan kan man registrara sig för deras nyhetsbrev

 

Järnia

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.