Skogapoteket

Jag är rädd att detta inlägg om Skogsapoteket har kommit in lite för sent på sässongen. Risken är att du kanske redan har blivit fästingbiten. Deras mest kärnda produkt är Försvinn. FÖRSVINN är en helt giftfri och extremt mjukgörande salva som du smörj in ditt djur för att slippa fästingar, älglöss o yttre parasiter. Det finns Försvinn spray för långhåriga djur. Spraya i förebyggande syfte på djurets päls för att minska risken för ohyreangrepp. Har din häst problem med mugg och rasp finns Försvinn extra.

Har du småsår och hudsprickor läker ringblomssalva. Smörj en till två gånger per dag.

Skogsapoteket

 

Har inte fått någon ersättning för att skriva dett ainlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.