Karla konsthantverk

Första gången jag fick höra om Karla Konsthantverk var då jag besökte hos Ingrid i Borstahusen. Ingrid är också engagerad i Karla Konsthantverk på Bruksgatan i Helsingborg. Där säljer man  i silver, keramik, glas, papper, trä, textil och gummi. Det är en butik för den som tröttnat på massproducerat och vill ha unika produkter. Du finner produkter från ett trettiotal konsthantverkare i butiken.  E-butiken har inte lika många Konsthantverkare

 

Några av de mest kända konsthantverkarna är Bente Brosböl Hansen. Hon är  svensk mästare i drejning. Lars-Otto Lindskog skapar i smide. Sabina Kramle Hugsmile som jag tidigare bloggat om som skapar saker genom återbruk.

De har workshops där du kan lära dig att vika origami, makramé och lära dig marmorera papper.

 

Karla konsthantverk

Jag har inte fått någon ersättning för detta blogginlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.