eBIZZ april månads tjäna pengar tips 2015

Gillar du att nätverka?

Lotta Carlberg som bor i Uppsala och Ann-Cathrin Hansson som bor uppe i Gällivare gillar och nätverka. De bor kanske inte på de bästa orterna ifall man ska nätverka. Det har de rått bot på genom att starta ett nätverk på internet. Nätverket heter eBIZZ. eBIZZ ger dig möjlighet att skapar relationer som leder till ökade möjligheter att få fler affärer genom andras nätverkskontakter.

Nu har du möjlighet till det – direktnätverka online! Som medlem har har du tillgång till bland annat en marknadsföringsportal, en matchmaking-funktion så kunder kan boka dig direkt, du får kompetensutveckling för att vässa ditt företagande och ledarskap och du kan till och med hålla egna webinar för fler affärer och mycket, mycket mer.
Jag vill bjuda in dig som gäst till en direkt sänd nätverksträff online. Anmäl ditt intresse till info@tjanapengarpanatet.se
Ses online!

http://ebizz.se/ glöm inte att fylla i kampanjkod Elsa

Du får gärna kontakta mig så får du möjlighet att vara med som gäst på ett Webinar. info@tjanapengarpanatet.se

eBIZZ Affärsnätverk

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.