Gojibäret

 Börjar du året med en tränings och bantningskur?

Själv anser jag fått balans på vikt och träning.  Tur att man inte är skrockfull och tror att året blir som det började. Mitt nyår började med en maginfluensa. Följt av lite vårtrötthet. Nu har jag åkt på en förkylning. Jag har beställt Gojibär för att hålla mig pigg. Gojibär  innehåller 18 olika aminosyror, varav sju av åtta är bland de livsnödvändiga. Gojibäret innehåller även viktiga mineraler såsom järn, kalcium, zink, selen antioxidanter och spårämnen. Bäret innehåller även zeaxanthin som är ett ämne som är gynnsamt för synen. Gojabäret motverka sjukdomar och motverka åldrande.

Så nu hoppas jag på att vara frisk resten av år 2014.

Gojibären har många användningsområden.
Du kan mixa ner bären i smoothies, hela i sallader, grytor, te, snacks, musli eller använda dem som dekoration på maträtter
Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.