Prisfall.se

Prisfall.se

Vill du handla på Prisfall så krävs det att du registerar dig som medlem. Medlemskapet är gratis. Du får som medlem pengar tillbaka på alla dina köp, utan undantag. Summan du får tillbaka varierar från butik till butik, just nu är det lägsta vi erbjuder 1.5% och det högsta 15%. Priskoll ger medlemmarna pengar tillbaka på alla köp eftersom de får en provision på alla försäljningar som går genom dem.

Prisfall.se har i dagsläget strax under 100 butiker på sin hemsida. Sortimentet består av cirka en halv miljon produkter och innefattar allt från kläder, accessoarer, leksaker och elektronik. De erbjuder till heminredning och möbler.

Bakom företaget sitter ett gäng mode och teknikintresserade personer med bakgrund inom försäljning och marknadsföring.

Kanske ett spartips inför sommaren

Prisfall.se

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.