Spar-appen Dreams

Vill du spara till dina drömma. I januari introduceras appen Dreams beta version. Skaparen av appen Henrik Rosvall tyckte att dagens banktjänster var föråldrade. Därför har han tagit fram appen Dreams. Dreams är ingen bank. De har KBT-metodik, gamification och grym design med säkerheten från deras partnerbank Ålandsbanken. Deras mål är att sparande ska vara roligt.

Först behöver du en dröm. Inspireras av berättelser om hur andra gör för att uppnå sina drömmar. Sedan verkar det som att appen är coachande så att man tänker efter innan man spenderar pengar. Identifiering sker med hjälp av Bank ID så att ingen obehörig kommer åt dit konto och pengar.

Bjud in kompisar och spara till gemensamma drömmar eller hjälp någon annan med deras dröm. Chansen att lyckas är större om man gör det ihop. Och det blir roligare. Skicka utmaningar, peppa varandra och upplev resan mot er dröm tillsammans.

Var med från början.

Dreams

Jag har inte fått betalt för att skriva detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.