hungrig.se

Idén att blogga om hungrig.se fick jag då jag såg deras bussreklam i Malmö. Kunde inte låta bli att surfa in på deras sida och fann att man kunde beställa mat även från Helsingborg. Dock hittade jag ingen som körde hem mat på 45 minuter som det stod på hemsidan. De öppna restaurangerna på sidan har mat för avhämtning. Jag gjorde sökningen kl 21.00 den 18 oktober. De visar även restaurangen som har stängt. De som normalt bara är öppna på dagtid.

Du kan söka på lika mattyper från olika länder, hamburgare, pizza, vegetariskt och den del andra kategorier.

De har en app att ladda ner på Appstore

hungrig.se

Har inte fått ersättning att skriva detta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.