LastPass det sista lösenord du behöver komma ihåg

Varför LastPass?

Då jag var på DI Life i Stockholm tipsade Natalie Sisson om LastPass. Natalie outsoursar  mycket av sin verksamhet. Genom LastPass kan hon dela de lösenord som de olika medarbetarna behöver. LastPass fungerar både i Android och Iphone. Har du  Mac, Windows eller Linux, LastPass fungerar överallt. Med LastPass kan du  logga in på dina webbplatser med ett enda musklick. All din data krypteras lokalt på din dator – bara DU kan låsa upp den.     Det är enkelt, säkert och det fungerar. LastPass är det enda lösenordet du behöver komma ihåg! Det är gratis att använda på alla dina datorer.

https://lastpass.com/

 
Click here to visit The Suitcase Entrepreneur.
 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.