Airbnb när du ska bo en längre tid på en plats

Airbnb passar dig som vill bo en längre tid på samma plats och inte vill åtnjuta hotell eller vandrarhemsstatus. Det ger dig möjlighet till boende i mer än 34 000 städer och 192 länder. De har en kundtjänst i världsklass och ett växande community av användare. Airbnb det lättaste sättet att tjäna litet extra på sitt extra utrymme och visa upp det för en världspublik. Företaget grundades 2008 och baserat i San Francisco.

Airbnb boende

Du kan Kontrollera din resplan, kommunicera med din värd och lokalisera ditt boende då du är på språng. Genom internet kan du hitta, spara och dela den perfekta platsen att bo på. Du bokar ditt boende och betalar över en säkert betalningsplattform.

Airnbn värd

Du kan lära känna dina gäster innan du säger ja, och allt från din mobil. Det går att granska kommande bokningar, uppdatera din kalender och skicka meddelanden från hemskärmen för värdar. Det finns en hel sida med bra rekommendationer för dig som värd.

Du kan ladda ner mobilappen både på App Store och Google Play. Airbnb finns på följande sociala media Twitter, Facebook, Google, YouTube eller surfa till deras hemsida.

Airbnb.

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagarLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.