Halens inte bara kläder lite trädgård också

Jag hade tänkt skriva om trädgård onsdagar i mars månad. Jag börjar att skriva om Haléns som jag trodde bara sålde kläder nu för tiden. Ser att de även har hemsidor för utom de nordiska länderna finns de bland annat i Tjeckien, Polen, Rumänien och Slovakien. Halens är Sverige ledande då det gäller postorder med säte i Borås.

Hittar då det gäller trädgård trädgårdsmöbler från Hillerstorp. Hillerstorp ägdes en gång i tiden av Big Bengt på High Caparral. Tror att det är barnen som äger företaget idag. Trädgårdsmöblerna kostar från 3395-10995.

En annan kul trädgårdsprodukt från Halens är ett trädgårds Yatzy.
Halens trädgård

Nästa onsdag ska jag skriva om trädgårdstidningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.