Låt Bonusbay påminna dig om rabatten

Jag har tidigare bloggat om Cashback siter den svenska cashbackshopping.se och amerikanska Ebates. Bonusbay är en liknande kostnadsfri tjänst som hjälper dig att få pengar tillbaka på dina inköp online. Då du handlar behöver du bara komma ihåg att logga in på Bonusbay så får du pengar tillbaka då du kommit upp i 150 kronor. En del cashback sidor har krångliga poängsystem. Det har inte Bonusbay. Bonusbays tjänst är gratis och enkel, och kräver enbart några extra klickningar.

Då du handlar i en webbutik via Bonusbays tjänst, identifierar webbutiken att du är en användare av Bonusbay och betalar därefter  en försäljningsprovision för dina inköp. Bonusbay betalar sedan ut pengarna till dig då du kommit upp i 150 kronor. Det är en rabatt liknade som ifall du betalt med kort bara att det sker online istället.

Bonusbay är en svensk version av det finska cashback företaget Ostohyvitys.fi. Där har de över hundratusen användare.

Du kan både söka på butik och märken. Bland butikerna finns Adlibris, Nelly och du kan boka hotell genom booking eller hotels. Söker man bland märken så finns allt från Apple Store, Nike, Brio  till Disney.

Har du glömt att gå via Bonusbay när du handlar så kan du ladda ner ett verktyg som påminner dig om att aktivera din Bonus när du besöker en ansluten butik.

http://www.bonusbay.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.