Tradingpodden ett samarbete med Öhmans

Jag har tidigare bloggat om aktiepoddar i följande inlägg Avanza, Dagens Industri och Nordnet. Ni har Tradingpodden haft sin första sändning med presentation av vad Tradingpodden kommer att erbjuda. Tradingpodden är ett samarbete mellan Öhman och Tobbe Rosén. Podden vänder sig till dig som intresserad av teknisk analys på många av de populäraste bolagen för tillfället. Tobbe Rosén gå igenom olika metoder inom teknisk analys och beskriva dessa utan att du som lyssnare behöver se grafen framför sig. I varje episod kommer ett par bolag att analyseras med de metoder som beskrivs.  Under jun-aug kan du handla med Öhman Capitals produkter courtagefritt hos Avanza.

Jag har i tidigare inlägg glömt att skriva om risken med värdepapper.

 

 Tradingpodden

http://www.ohmancapital.se/
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.