Dyrt med hotellrum under semestern? Byt hem?

År 1992 starades HomeExchange av Ed Kushins som en tryckt katalog som nu har vi växt till ett socialt nätverk med hjälp av internet.

Ladda upp bra foton för det är det första folk ser när de tittar på ditt Objekt. Du ska beskriva ditt hem så bra som möjligt med 300-500 ord. Glöm inte att beskriva om ditt hus har öppen spis eller .utsikt. Berätta om er extra utrustning som till exempel cyklar, leksaker, internet, trädgård, båt etc. Har du möjlighet så videofilma ditt objekt. Sedan kan du berätta om ditt område och sevärdheter.

HomeExchange har säkra system för meddelanden för att kontakta andra medlemmar och skicka förfrågningar om byten. De meddelanden som skickas via vår hemsida skickas parallellt till din privata email adress. De svar du skickar, kommer också att visas i din inkorg på HomeExchanges hemsida, så att du hela tiden har koll på din korrespondens.

Bli medlem idag för 70 kr/månaden

https://www.homeexchange.com/sv/Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.