Hyr ut din bostad med Airbnb juli månads tjäna pengar tips 2014

Juli månads tjäna pengar tips Airbnb värd

Du kan genom Airbnb hyra ut ditt oanvända utrymme. Det kan hjälpa till att betala dina räkningar eller finansiera din nästa semester. Du skapar helt gratis en annons. Då du får svar på annonsen behöver du aldrig godkänna en bokning om du inte är 100% säker och det känns bra. När du får en bokningsförfrågan har du 24 timmar på dig att godkänna eller avböja innan förfrågan förfaller.

Du kan även hyra bostad genom Airbnb

Hitta rätt boende genom att ange din destination, datum och antal gäster på Airbnbs hemsida. Då du hittat något som passar klicka på  ”boka”-knappen på en annons för att skicka värden en formell bokningsförfrågan. Ser du en annons märkt ”Boka direkt” betyder det att varken meddelande eller godkännande krävs. Det innebär att din bokning bekräftas omedelbart när du klickar på ”Boka”. Kom ihåg att kontakta din värd för att bekräfta ankomsttid.

Trevlig semester önskar vi på tjäna pengar på nätet.

Airbnb

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.