Vårens först grillkväll signade in i Tryffelsvinets Vinklubb


 
Tryffelsvinets Vinklubbs nyhetsbrev

Äntligen har vi kunnat grilla ute efter att ha gjort underverk i Uffes trädgård.

Tryffelsvinets Vinklubb erbjuder dig som tecknar dig för nyhetsbrev tillfälliga och permanenta erbjudanden i olika former. Det kan vara erbjudande om tidningsprenumerationer, glas, karaffer, resor med mera.

Tryffelsvinets vinklubbs lådor finns enbart tillgängliga via Systembolagets beställningssortiment via nummer som inte syns i katalogen. Det för att du som medlem i första hand skall få tillgång till Tryffelsvinets erbjudanden som alltid finns i begränsad kvantitet.

Vinprovningar

Tryffelsvinet bjuder in till medlemsprovningar där du kan prova spännande viner och mingla med andra medlemmar. Det brukar vara mycket uppskattat.

Tryffelsvinet erbjuder även skräddarsyddaprovningar som du kan ha med dina vänner, anställda eller affärsbekanta. Du kan beställa på olika teman som antikens druvor, gamla druvor, vin och ost, vin och tryffel med flera.

Du måste vara 20 år för att vara med i Tryffelsvinets Vinklubb.

 

 
 


 

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.