Vinterutflykt på Fedingesjön

Igår hade jag kvalitetstid med barnbarnet. Jag och barnbarnet har varit ute isen på Fedingesjön och halkade runt. Vi fikade sedan med på medhavd O’boy i en ståltermos som jag köpt på Outnorth. Deras termos Ståltermos FBB-750B, 0,75   har blivit bäst i test. Vi har även testat termosen då vi var på fiskeutflykt. Den fungerar lika bra till det. Det blev dock ingen fisk. Jag hade av säkerhetsskäl plockat bort kroken från draget.

Barnbarnet är bara tre år så hon fick kana runt på isen med stövar. Nästa år ska vi testa skriskor ifall det nu blir is på Fedingesjön. Det är inte alla år som det blir is på den sjön. Då det var töväder och det var vatten på isen så fick vi gå hem och byta till torra kläder.

Då vi bytt till torra kläder åkte vi pulka och gjorde en snögubbe. Jag ville även göra en snögris men hon hoppade på den så av den blev det inget.

outnorth.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.