Skapat insamling till ”Min Stora Dag”

Min Stora Dag

Är en stiftelse som hjälper svårt sjuka barn att förverkliga sina drömmar. Min Stora Dag hjälper sjuka barn med till exempel att får sjunga med sin idol, att simma med delfiner, att träffa en fotbollsspelare, att åka på semester med sin familj eller att få bjuda vänner på kalas är bara några exempel på önskedrömmar som under åren blivit förverkligade. De ordnar även konsertbesök, sjukhuscaféer och ungdomsläger så att över tusen barn per år får ett välbehövligt avbrott i sin sjukhusvistelse.

 Min stora dag

Min stora dags verksamheten är uppbyggd på frivillig och volontär basis. Är ni intresserade att ställa upp som volontär så kontakta birgitta.dumont@minstoradag.org

Övriga saker som jag gör för den goda sakens skull

Den här bloggen heter ju egentligen Tjäna pengar på nätet men jag vill ändå samtidigt hjälpa andra. I början av förra året hade jag ett tema ”hjälpa andra” i några blogginlägg

http://blog.tjanapengarpanatet.se/#post75

http://blog.tjanapengarpanatet.se/#post78

http://blog.tjanapengarpanatet.se/#post85

Jag håller på att betala in medlemsavgifter till de olika föreningarna. Sen ska jag i vår fortsätta med engelskt språkcafe på Drottninghögs bibliotek. Den 14/2 16.00 kör språkcafet igång igen. Välkomna!

 

En reaktion på “Skapat insamling till ”Min Stora Dag”

  1. Pingback: Arg på Postkodlotteriet | Tjäna pengar på nätetTjäna pengar på nätet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.