Arg på Postkodlotteriet

Är Postkodlotteriet seriöst?

Lyssnade idag på Onsdagsrapporten som Affärsvärden sänder varje onsdag. De hade idag ett inlägg som gjorde mig riktigt förbannad. Postkodslotteriet som verkar vara en ideell organisation anlitar bolag så att de kan bland annat kvittera ut bonusar. Ni kan lyssna på och få mer info om ni klickar på denna länk. Nu förstår man hur de har råd till dessa ideliga utskick som åker direkt i papperskorgen. Hittade inte hur man kunde dela med frame så jag klistrar in länken istället http://www.affarsvarlden.se/webbtv/bors_affarer/article3713597.ece

Jag har tagit bort alla Svenska Postkodslotteriets länkar som  jag hittat från min blogg och hemsidor. Skulle jag missat någon så hör av er.

Nu rekommenderar jag er att sätt in pengarna direkt till någon av förmånstagarna istället https://www.postkodlotteriet.se/Formanstagare.htm. Jag vill inte att förmånstagarna ska förlora pengar.

Då jag berättade om vad Postkodlotteriet gjort blev min pokvän Uffe besviken. Han vill ju vinna pengar. Jag rekommenderade honom att sätta en summa till någon av förmånstagarna och en summa på bankkontot. Talade om för honom att i spelbolagen flyter det alltid in mer pengar än ut.

På det svarade han – Hmmm

 


 

 

Min stora dag

Den 24 januari bloggade jag om Min Stora Dag. Jag fick inte insamlingen till att fungera då. Kom att tänka på insamlingen nu när jag såg Min stora dag fanns med bland Postkodslotteriets förmånstagare. Jag mailade till Min Stora dag idag och fick snabbt svar från Camilla. Ledsen höra att du har problem med att sätta in pengar. Vi har tyvärr haft lite krångel med vår hemsida, men förhoppningsvis ska detta vara åtgärdat imorgon em. Jag ber om ursäkt för detta och hoppas du vill prova igen efter i morgon. Tack för ditt stöd!

Min insamling till Min Stora Dag har sida http://www.minstoradag.org/Insamling/1/Collect.aspx?collectid=352

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.