Vilken bankchef?

Idag blir det ett extra blogginlägg eftr att ha läst en artikel på SVT om att en bankdirektör gett ut en bok under pseudonym. Det är ju inte var dag som någon bankchef ger ut någon bok och speciellt inte en som kritiserar banksystemet. Det som pseudonymen Bo Haldell kritiserar är dyra fonder som bara germhälften så mycket som en indexfond. 

För några år sedan kom boken Hypnotisören ut skriven av Lars Kepler. Det spekulerades vem som var Lars Kepler tills   Alexander Ahndoril  bror som var hypnotisör kände igen sig. Då blev det klart att det var  Alexander Ahndoril och Alexandra Coelho Ahndoril som fanns bakom pseudonymen Lars Kepler. Den boken finns nu i 60 länder.

Varje människa har sin språkprofil. Undrar om någon i bankchefens närhet lyckas knäcka vem som ligger bakom pseudonymen Bo Haldell. Kan Bo Haldell vara två personer en bankchef och en spökskrivare. Det vet vi inte ännu. I vilket fall som helst så kommer det nog avslöjandet att komma på kvällstidningarnas löpsedlar. Kommer Bo Haldell att få vara en tyst wisselblower?

 

Bo Haldell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.