DIY tips på Reddit

Jag sökte på svenska Reddit  som heter Sweddit men hittade inte mycket då jag sökte på DIY och på ”gör det själv”. Trodde IKEA hade gjort svenskarna till riktiga gör det självare.

På engleska Reddit kan du både fråga om hjälp om ett projekt om du inte har lösningen själv. Då kan andra gå in och svara på ditt inlägg.  Du kan också dela med dig har du har löst problemen då du skapat ett projekt. Alla inlägg som länkar till bilder måste länka till ett album det är inte längre tillåtet med blogginlägg.Det finns admin som håller koll på att inläggen är seriösa.

Du kan posta inlägg med olika teman som till exempel 3D, snickeri, el och motor. på de berättelserna och diskussionerna de tycker är viktiga. Läsarna röstar på de hetaste berättelserna som stiger, medan kyligare berättelser sjunker. Jag skrev detta inlägg i slutet av februari. Toppar listan gör ett inlägg om Make an anti-procrastination box – with arduino.

Jag har aldrig publicerat  publicerat inlägg på Reddit men det kanske man skulle göra. Du blir kanske nästa publicist på Reddit.

 

http://www.reddit.com/r/DIY/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.