Giggad.com november månads tjäna pengar tips 2014

Förra månade bloggade jag om Fiverr som oktober månads tjäna pengar tips. Strax efter jag puliserat inlägget fick jag ett mail från John Käppi som föreslog att jag skulle blogga om Giggad.com  som är en svensk motsvarighet  till Fiverr. Texten om Fiverr beställde jag från just Fiverr.

På Fiverr kostar det $5 för ett uppdrag. På Giggad.com kostar ett uppdrag mellan 20-5000 kronor. Giggad.com är ett ställe där man kan köpa eller sälja digitala tjänster. Det fungerar så att du går in på önskad tjänst och klickar på köp. Efter köpet får du ett meddelande där du fyller i informationen som säljaren behöver. Säljaren meddelas om ditt köp och börjar arbetet med tjänsten. Du får ett meddelande då tjänsten är klar. Du bekräftar leveransen. Det är först då leveransen är bekräftad som säljaren får sin betalning. Varken du eller säljaren behöver lämna ut era mailadresser.

 

Det kostar inget att vara medlem eller att annonsera.

Giggad.com
Jag kommer att var med på Emeet för ehandlare uppe i Stockholm. Om det kommer söndagens blogginlägg att handla om.

http://www.ehandel.se/?compare=emeet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.