Påminn att du uppdaterat bloggen med nyhetsbrev

Nyhetsbrev skapar kontakt med läsarna
Ge ut ett nyhetsbrev via e-post är ett utmärkt sätt att skapa en bra kontakt med besökarna till din blogg eller webbsajt. Det största hindret för nyhetsbrev är spamfilter. Det finns företag som erbjuder bra tjänster som intygar spamfiltrena att du beställt nyhetsbrev. Dessa företag hjälper också till att hålla rätt prenumeranter. Du slipper själv manuellt ta bort och lägga till mailadresser. Du kan även skapa mallar då företagen har mallguider. När din grundmall är klar är det bara att klistra in bilder och test till nyhetsbrevet. Du kan skapa en testlista som skickar till dig själv så att du kan se att det blir perfekt.

Då nyhets brevet är utskickat till dina prenumeranter kan du läsa statistik i rapporten.I rapporten kan du se hur många som fått nyhetsbrevet och hur många som öppnat det. Du kan även se om några avregistrerat sig och hur många som har klickat på länkar i brevet.

Vad finns det för nyhetsbrevsföretag?

Get a Newsletter

Get a Newsletter är gratis upp till 100 mail per månad. De har svensk hemsida och du kan få instruktioner genom detta youtube klipp http://www.youtube.com/getanewsletter?utm_campaign=cmp_170266&utm_source=getanewsletter

Get a Newsletter

iContact

Engelskspråkig tjänst för större volymer

iContact

AWeber

Engelskspråkig och saknar bokstäverna åäö. Finns möjlighet att sända webianar

AWeber

 
Vill du inte missar något viktigt på bloggen så skaffa en prenumeration på mitt gratis nyhetsbrev. Det gör du genom att fylla i uppgifter högst upp till höger.
 
Då man gör nyhetsbrev vill mottagarna ofta ha något gratis. Har inte kommer på gratissaken att ge bort ännu men kom gärna med förslag.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.