Ecoviva den ekologiska matkassen

Ecoviva har både vanlig ekologisk matkasse och vegetarisk matkasse. Du kan även beställa en ekologisk fruktlåda. Annika och Amina som startat Ecoviva har skapat recept som följer med matkassen. Ecovivas företagsfilosofi är  ekologisk middagsmat och recept hem till dörren! Deras tjänst underlättar för stressade familjer.

Med ekologiska råvaror och en miljösmart helhetssyn kan alla tillsammans bidra till en hållbar framtid. Deras kött ska helst vara svenskt och KRAV-märkt. Fisken ska vara miljömärkt eller skonsamt fiskad för att främja sunda bestånd. Grönsakerna är odlade utan konstgödsel och kemiska bekämpningsmedel. Dessutom ska Ecovivas mat vara hälsosam och de näringsberäknar varje måltid för att säkerställa att du som kund får näringsrik mat.

Ecoviva nominerades till Arla Guldko 2013 för ”Bästa miljöarbete”. De set en ära att bli nominerade för  tredje året på raken, och som enda matkasse i Sverige med jury av sakkunniga och delar av kockeliten.

För tillfället levererar  Ecoviva matkassar i Stockholm, Södertälje, Uppsala och Göteborg. Leverans i Stockholm och Uppsala sker på söndagar och i Göteborg på måndagskvällar.

Ecoviva.se

Jag har tidigar bloggat om matkassar i följande inlägg Viktväktarna och Linas vegetariskaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.