Linas vegetariska matkasse

Vardagsmat däremot, ska vara god, näringsriktig och varierad. Sen ska ska den helst inte ta för lång tid att laga och så ska den inte innehålla halvfabrikat. Linas Matkasses mål är att inspirera familjer till att äta god och sund mat och spara tid. Från att från ibörjan ha varit en kassse så finns det nu fyra olika kassar att välja på. De är Linas original, Barnkassen, inspirationskassen och nu finns även en vegetarisk kasse. Den som sedan har lust kan även beställa tilläggsprodukter som fruktkasse, energimix och kom i form

Fördelarna med Linas vegetariska kasse

Du slipper handla hem maten.
Matkassen levereras till dörren.
Du får god, varierad och näringsriktig mat.
Noga utvalda råvaror av god kvalitet.

Kassen innehåller vegetariska middagar baserade på mycket grönsaker, bönor, sojaprodukter, nötter, ägg, mjölkprodukter och ost.Det är upplagt så att det är en snabb, en medelsnabb och en lite tuffare rätt.

De har för tillfället ”Prova på pris” för 299. I priset ingår 3 middagar för 4 personer.

Linas Matkasse

 

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.