Boken Guldläge på nätet : sökmotoroptimering för alla

Just ni läser jag boken Guldläge på nätet. Den finns både i pappers och e-boksvarianten. Jag läser den i pappersvarianten. Författarna till boken Magnus Bråth och Michael Wahlgren är välkända i SEObranschen. De kommer från olika företag. Bråth driver Bråth AB och Wahlgren är VD i Pineberry AB. Bok omslaget är vitt. Det var ljuset som gjorde att boken blev rosa

Boken Guldläge på nätet : sökmotoroptimering för alla

Boken riktar sig till alla som vill lära sig mer om sökmotoroptimering. Du kan läsa boken både om du håller på med sökoptimering på ett företag eller om du har en egen hemsida som du vill sökoptimera för Google. Boken kunde ha varit tjock som en bibel men den är bara på 107 sidor. Vissa böcker i datavärlden hinner bli inaktuella innan de kommer i tryck. Så känns det inte då  man läser denna bok trotts att Google ibland ändrar sina algoritmer.

Jag har hjälpt Uffe att komma igång med sin hemsida http://www.blueswede.se/. Detta har gjort att jag fått lära mig lite om SEO. Trotts att jag gått på föreläsningar, läst på internet och sett Youtubklipp om SEO så lärde jag mig en hel del av boken.

Guldläge på nätet 

 

Adlibris

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 




 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.