Bonde på köpet

Är det en bonde bonnigsida?

LRF och Sveriges bönder har gjort en hemsida som förklarar varför man ska köpa svenska produkter. Jag tycker de  har lyckats göra en hemsida som inte är så ”bonnig”. Den består bland annat av App, Webb TV och test.

 

 

App

Ladda ner appen gratis och scanna produkter direkt i butik. Scanna produktens streckkod och ta reda på var maten kommer ifrån direkt i mobilen.

Webb TV

Just nu sitter jag och tittar på Web TV. Programet heter Bondekampen. Det är kändisar som tävlar om vem som är bäst bonde. De får varsin coach. De tävlande är Pernilla Wahlgren, Martin Lidberg, Anders Timell och Magdalena Forsberg. Leder programmet gör Ales Schulman.

Test

Jag brukar normalt inte fylla i tester men kunde inte låta bli att testa vilken typ av bonde jag är. Redan som 7-åring bestämde jag mig för att bonde skulle jag inte bli för då får man inte så mycket semester. Mitt testresultat visa att jag är ”Gröna Gina”. Du får testa och se vilken typ av bonde du är. Du får gärna lämna kommentar nedan.

Bonde på köpet 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.