Bjud mor på Madarundan i Nordväst Skåne

Madarundan en kär tradition

Första Madarundan ägde rum i september 2009. I år deltager gårdsbutiker, bagerier, caféer och restauranger. Madarundans mål är att anordna två madarundor om året. Detta för att ge möjlighet till att ta del av de olika säsongernas läckerheter. Rundan vill visa besökarna bredden av produkter.

I Helsingborgs regionen deltar www.backgarden.nu, www.gardsbutiken.se och http://tomatenshus.se/. Tomatenshus har både mat och kaffe servering som ni kan bjuda mor på. Tidigare har Nylanders Rött och Grönts barn sålt kaffe utanför gårdsbutiken. Vet ej ifall de har café fortfarande. Det gav inte hemsidan någon information om.

För mina läsare som bor uppe i Båstad finns det http://www.tantgron.net/  www.bjarerodkulla.se www.bjarerodkulla.se och Bäckdalens Handelsträdgård. Bäckdalens Handelsträdgård har hemsida www.bjarerodkulla.se. De har en jätte trevlig kaffeservering där ni kan bjuda mor.

Ni som vill besöka deltagarna på matrundan i övriga Nordväst Skåne surfa in på

 

www.madarundan.se

Bor ni mitt i Skåne så finns det Skånedagarna.  Där finns över 120 mat-, konsthantverks- och medeltidsutställare. Missa inte alla konserter och uppvisningar

http://skanedagarna.se/ 

 


 

  

 

2 reaktion på “Bjud mor på Madarundan i Nordväst Skåne

  1. Pingback: Ostindiefararen Götheborg på besök i Landskrona | Semmester

  2. Pingback: Gårdsnära | Tjäna pengar på nätetTjäna pengar på nätet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.