Kollaborativ ekonomi Göteborg

Kollaborativ Ekonomi är en ideell förening med intresse av delnings ekonomi. Varför köpa när man kan låna. Kollaborativt kan vara att du byter en sak, en tjänst eller en kunskap mot någonting annat. Det kan även vara att ge bort av sitt överflöd.

Föreningen har som mål att anordna träffar, föreläsningar, event och aktiviteter för att sprida kollaborativ ekonomi.

Jag har sökt men inte hittat någon Kollaborativ förening i Helsingborg. Kunde se att de hade haft en föreläsare som i våras visat en film på biblioteket och att stans Internet chef Joakim Jardenberg har twittrat positivt om kollaborativ ekonomi.

Det är gratis att så länge söka till  Kollaborati Ekonomi Göteborg och det har jag redan gjort.

http://www.kollekogbg.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.