Läkare utan gränser

Jag hade tänkt att ha ”hjälpa andra” som bloggtema onsdagar nu i december. Uffe och jag har det så bra så vi hjälper en del organsiationer nu  när det är jul. Klart att man kan skänka pengar andra tider på året också. Börjar med att blogga om läkare utan gränser som gjort ett fantastiskt arbete mot Ebola spridningen Afrika.

Läkare utan gränser ger humanitär medicinsk katastrofhjälp till människor som drabbats av väpnade konflikter, kriser, epidemier och naturkatastrofer samt till befolkningsgrupper som saknar hälsovård på grund av social eller geografisk isolering.

Förutom läkare och medicinskpersonal behövs det ekonomer administratörer, vatten och sanitetsexperter. De

Blev förvånad då jag läste på läkare utan gränsers hemsida att över 50 miljoner människor är på flykt i världen. Så många flyktingar har det inte varit sedan andra världs kriget. Alla kan vi göra något lite. Kanske genom att stödja läkare utan gränser

http://www.lakareutangranser.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.