Apotekts Rosa Bandet 2015

Jag har tidigare om åren i oktober månad bloggat om  Rosa Bandet. Det är varje Rosa Bandet månaden. Vad jag missat är att Apoteket har varje år Rosa Bandet kampanj. I år bandet det designat av arkitekttrion Mårten Claesson, Eero Koivisto och Ola Rune. Då du köper Rosa Bandet går hela summan 30 kronor till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

Bild på Rosa bandet, Cancerfonden

Förutom Rosa Bandet så har Apotektet andra rosa produkter. En av Apotekets klassiker är Försvarets Hudsalva. Den kostar 24 kronor och 20% går till Rosa Bandet kampanjen. Förutom hudsalvan så finns det även Rosa handkräm, bomullsrondeller och en pillerburk.

Idén till dagens blogginlägg fick jag då jag läste ett reklamblad från Apoteket. Där upplyser de att de tagit bort alla produkter med cykliska silikoner som finns i hår och hudvårdsprodukter.

 

Apotekets Rosa Bandet produkter

Det skulle var häftigt om jag kunde gjort länken ovan Rosa men så teknisk är jag inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.