Lagerhaus

Detta inlägg om Lagerhaus hade jag inte kunnat skriva för en månad sedan Då hade jag i mitt jobb IKEA sin kund. Därför hade jag tänkt ha möbler och inredning som månadstema onsdagar i oktober. I min stad Helsingborg har Lagerhaus lämnat centrala delarna för Väla Centrum. Bor du inte nära någon Lagerhaus butik kan du handla i deras webshop. De skickar varor till kunder i Danmark, Norge, Finland och Sverige.  Deras sortiment har till största delen bestått av egendesignade mönster och varor. Sedan starten 1996 har de erbjudit sina kunder praktiska och prisvärda prylar med unik design som enkelt förnyar hemmet.

Lagerhaus väla

Lagerhaus väla

Lagerhaus

Lagerhaus finns även på Facebook, Instagram och Pintrest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.