Mina favoriter bland trädgårdstidningar

Jag blev jätteförvånad då jag sökte på trädgård bland Tidningskungens tidningar. De hade 35 tidningar i den kategorin.

Uffe prenumererar på Allt om trädgård. Min favorit inom trädgårdslektyr. I Allt om trädgård kan man läsa om hur man nu i vår enklast sår och planterar. Du kan läsa om andra trädgårdsintresserade trädgårdar. Du får se karta över trädgårdarna. Fina blombilder och lista på trädgårdsägarens favoriter. Där hämtar jag själv inspiration till mina växter i min trädgård. Tidningen innehåller även bra artiklar för den som vill odla ekologiskt.

De ordnar även trädgårdsresor. Jag har än så länge inte hunnit med att följa med på deras resor. En som ofta är ciceron på Allt om trädgårds resor är Gunnel Carlsson känd profil från SVT.

Allt om Trädgård omslag

 

En annan trevlig trädgårdstidning är Hus & hem som jag läser på jobbet.

 

 

Så här års är det mysigt att sitta inne i värmen och planera trädgården för vår och sommar.

Det finns många fler trädgårdstidningar. Surfa in och inspireras.
Trädgårdstidningar

Nästa veckar fortsätter trädgårdstemat. Du undersöker jag vad det finns för trädgårdslitteratur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.