Spammail från websidahjalp och en bluffundersökning som utger sig komma från Blocket

Spam websidahjalp.com

Jag har fått två mail från Peter Karlsson på websidahjalp.com. Mailet såg seriöst ut då jag fick det men för säkerhet skull så googlade jag på företagsnamnet och fick upp detta blogginlägg från Nicke Lindqvist. Nu har jag fått ett spammail från samma företag undertecknat av Regina Bergqvist. Har gjort en skärmdump på mailet nedan. Klickade på kontakt på sidan. Då får jag upp mail till peter@websidahjalp.com. Detta mail hör hemma i papperskorgen.

spam från Regina Bergqvist från websidahjalp

 Bluffundesökning som utger sig komma från Blocket

Jag har inte fått något mail om bluffundersökningen som utger sig att komma från Blocket. Jag har läst i Helsingborgs Dagblad att mailen lovar snabba pengar ifall man besvarar en undersökning. Bluffundersökningen är en phishing eller nätfiske som det heter på svenska. Blocket har inte information om bluffundersökningen på förstasidan.  Ni finner mer info bluffen om ni surfar in på http://www.blocket.se/security/kort.htm?ca=11

En reaktion på “Spammail från websidahjalp och en bluffundersökning som utger sig komma från Blocket

  1. Pingback: Mest lästa på bloggen 2014 - Tjäna pengar på nätetTjäna pengar på nätet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.