Nordnet Superfonden Sverige

Vad innebär en Superfond?

Tidigare hette fonden Nordnet Aktieindex Sverige och hade då avgifter. Nordnet Superfonden Sverige speglar utvecklingen i de drygt 70 mest handelsomsatta bolagen på Stockholmsbörsen. Fonden följer med i både upp- och nedgång.

  • 0 % förvaltningsavgift
  • 0 % köp- och säljavgift
  • 0 % administrationsavgift

Indexfondens fördelar

Passar den lång siktige spararen. Ett billigt sätt att komma åt exponering mot aktier.   Det är lätt att jämföra och utvärdera förvaltningen.

Indexfondens nackdelar

Indexfonder passar inte för den kortsiktige spararen. En indexfond kommer alltid att domineras av de största bolagen på marknaden. Ojämn fördelning – bli koncentrerat till ett fåtal bolag

Hur tecknar du NORDNET SUPERFONDEN SVERIGE?

Du kan öppna konto och föra över pengar, så kan du börja köpa andelar i Superfonden Sverige direkt. Nordnet har även andra fonder och aktier. Konto öppnar du enklast med e-legitimation.

Nordnets Superfond

8 reaktion på “Nordnet Superfonden Sverige

  1. Jag tror du har fel gällande Newsmills nedstängning av kommentarerna. Berodde nog mer på att artikelskrivarna ofta effektivt avkläddes sina argument i kommentatorsinläggen därav motviljan mot att skriva artiklar plus latheten eller oförmågan mot att själv bemöta inläggen.

  2. La, pas besoin de me convaincre, le riz au lait est mon pêche mignon !!!!!!!!!! Je n'ai jamais testé cette recette extraordinaire !!!! Mais se sera bientôt chose faite et je te dirai en combien de temps je l'ai devoré !!!! 😉 Gros bisous DelphPs: merci pour l'info sur mon profil, je vais tâcher d'y remédier…

  3. oh lord I would have gone NUTS. And I liked how you called her a cow. It made me happy on the inside.Doctors can be so god awful with their holier than thou attitude but it sounds like she was even worse than normal ones. I AM NOT a patient person.

  4. respectable written content…You’ll find numerous interesting cut-off visits concerning this post however Your partner together with all of us don’t know just locate these center you might like to cardiovascular. There find yourself being a large amount of validity however I most…

  5. TV Watching is Not Passive via Miso Blog “TV watching isn’t as passive as we might think. In fact, the mind is bursting with all sorts of thoughts during the time of an episode…We were able to categorize thoughts during several TV shows into several broad categories that allowed us to see that there’s high potential for a second screen experience.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.