Mest lästa på bloggen 2014

Jag har nu analyserat besöksfrekvensen på mina blogginlägg 2014. Toppar gör inlägget om  Sketchup. Sketchup är ett gratis 3D ritprogram från Google. Jag trodde inte många läsare skulle bry sig om det inlägget. Hade jag vetat att det skulle bli så populärt hade jag nog skrivit mer. I inlägget finns i och för sig ett Youtubeklipp om hur det fungerar. Jag lägger in klippet nedan.

Så här ser min 10 i topplista ut för 2014

  1. Sketchup
  2. Websidahjälp
  3. Noffice
  4. Tre bluffmail som påstår att jag handlat inför black friday
  5. Bytessiten Swoppers
  6. Mobinix app
  7. Kalkyleramera
  8. Tradingpodden
  9. Light in the box SE
  10. Hur blir man av med ett misstänkt nätfiskemeddelande från Aktie.PS?

Tyvärr fick jag ingenlösning på punkt 10.

Detta är ett spontaninlägg som kom till nu när jag avslutat 2014 och planerat för 2015.

Jag tackar alla läsare för 2014 och önskar alla mina läsare god fortsättning på 2015

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.