Ikea katalogen lanseras i år av podcasten podologen

Ikeas podcast

Ikea katalogen världens mest tryckta dokument börjar delas ut 14 augusti. Du kan redan nu bekanta dig med vad som komma skall genom att lyssna på Ikeas podcast. De sänder en podcast varje vecka fram till katalogsläppet. Podcasterna har olika gäster som pratar om de olika programteman som hänvisar till olika sidor i den kommande Ikea katalogen.

Det har redan sänts två  podcasts och ett sänds i morgon. I den första podcasten diskuterar bloggaren och fyrabarnsmamman Ann Söderlund, och psykolog Liria Ortiz som ger råd och tips till Kjell som funderar på hur det blir om han skaffar familj.

Den andra podcasten  möter vi frukost-skipparen Adam Tensta och Lotta Lundgren, matskribent och programledare. Kjell som är podcasternas programledare pratar med dem om ”vad äter vi till frukost egentligen”?

Det finns på sidan en podcastskola. Den förklarar inte hur man sänder en podcast utan lär dig hur man lyssnar på en podcast. Du kan även tävla om Ikea presentkort, lyssna på sända podcasts och bli påmind om kommande podcasts.

http://www.ikea.com/ms/sv_SE/catalog_categories/podologen/index.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.