Anna Åberg och Cathrin Frisemo kommer till Mindfloor i Malmö

Jag har tidigare bloggat om när jag träffat Anna Åberg på DI Life, Mindfloor och Midzone. Nu ska jag åka till Malmö den 27 augusti. Då ska Anna  tillsammans med Cathrin Frisemo föreläsa på temat ”Leva ett friare liv.

Anna Åberg

Cathrin Frisemo föreläser om Sociala medier

Cathrin Frisemo

Jag har bloggat om Cathrin då jag lyssnade på hennes föreläsning på FOO Café i Malmö. Då föreläste hon på temat  ”Sociala medier – en förutsättning för företagens överlevnad i det digitala arbetslivet”. Cathrin hade även en föreläsning på Geekgirl meetup i Malmö 2013. Tyvärr missade jag den. Cathrin Frisemo har skrivit en e-bok ”WIFL working in fake Life”. Den boken var jätte bra. Jag fick tips på en massa bra länkar. Jag tror det blir en spännande kväll på Mindfloor i Malmö. 

Anmäl dig på

 http://simplesignup.se/event/47508

Det finns även en Facebookgrupp för arrangemanget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.