Skicka blommer till student och examen med Interfloras blommogram

Du kan med  Interfloras blombud överraska och uppvakta vid speciella tillfällen som student och examen. Då du beställer Blommogram väljer du någon av produkterna på deras hemsidan. De har blommogram för olika tillfällen som till exempel till begravning, nyfödd eller om man bara vill vara romantisk.

Blommogramavgift tillkommer till samtliga produktpriser. Om du beställer före kl 13.00 (vardagar) eller kl 11.00 (lördagar) kan vi leverera samma dag. Gäller inte de enskilda chokladleveranserna, läs mer i leveransvillkoren på Interfloras hemsida. Gäller ej söndagar och helgdagar då ingen leverans normalt sker.

Interflora har snabba och säkra leveranser av blomstermarknadens bästa produkter i Sverige och världen. Du kan även beställa Blommogram som företagare.

Interflora.se

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.