Skrämsel mail från Ratsit?

Jag var i slutet på förra vecka på Helgoland då jag öppnar detta mail.

Ratsit Nya händelser i din Självbevakning!

I mailet står det att det skett flera förändringar i dina registeruppgifter. Snacka om att jag blev skraj. Dagen efter kommer detta mail som talar om att ”eftersom vi hade ett tekniskt problem med en av våra epost-servrar igår skickar vi för säkerhets skull ut meddelandet igen”. Du kan ta del av det nedan..

Ratsit påminnelse

 

Då jag kom hem och kollade mitt bankkonto så hade skatteåterbäringen inkommit på mitt konto. Yes! Jag blev jätteglad. Hade inte väntat mig de pengarna förrän till jul.  Så loggade jag in på mitt Ratsitkonto, där ser jag att den förändring som skett stämmer de med de datum som jag fått min skatteåterbäring sedan fyra år tillbaka. Varför skräms Ratsit på detta viset.

Hade förvisso fått detta mail från Ratsit, innan jag resteiväg, men mer eller mindre vid snabbkoll skickat det till papperskorgen

Ratsit Information om din Självbevakning

 

Det är ju bra att de slår larm ifall någon kriminell försöker förskingra pengar från en men varför skriva att det skett en eller flera förändringar i dina registeruppgifter när man bara fått pengar tillbaka på skatten.

 

,Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.