Sista inlägget i #blogg100 2014

Skapar #blogg100 kvalitet?

Jag har märkt att inläggen har blivit kortare och kortare nu när det har närmat sig slutet av #blogg100. Det har skapat kreativitet och det har varit en väldigt rolig tid. Jag har inte hunnit snegla på vad andra bloggare har  skrivit . Ska bli spännande och gå in och följa vad andra skrivit. Jag har heller inte varit så duktig på att kommentera andras blogg. Ni som följer mig på Facebook har kanske märkt att det blivit mindre status uppdateringar de senaste månaderna. Nu får jag försöka fixa pluginet som gör att det kommer ett Facebook uppdatering då det publiceras ett blogginlägg.

Har jag tömt ut alla idéer?

Jag hade 90 utkast då jag startade och nu har jag 65 utkast kvar. Så det finns en hel del annat att skriva om .

Räddningen för mig att klara #blogg100 kom då jag lyssnade på ett webinar med Ann Ljungberg. I webinaret berattade hon att man kunde ladda ner ett plugin i WordPress så att man får en Editorial calender (utgivningskalender). Alla tidningar har Editorial kalender sen om den är på papper eller digitalt det är en annan sak.

Kommer jag att gör om #Blogg100 ett annat år?

Jag tror att ska jag delta ett annat år i #blogg100 så får det bli med någon av mina andra bloggar

http://blogg.semmester.se/ eller http://e-uutveckling.se/

Jag vet inte ifall Fredrik Wass kommer att skapa ett #blogg100 nästa år men årets hemsida har adress http://bisonblog.se/tag/blogg100/

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagarKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.