Jämför pris på försäkringar och lån på Compricer.se

Vill du spara pengar genom Compriser.se?

På Compricer.se kan du som konsument enkelt jämföra priser och villkor på bolån, privatlån, billån, sparkonto, aktiehandel, kreditkort, bredband, mobilt bredband, digital-tv, mobiltelefoni, el, pension, bilförsäkring, hemförsäkring, villaförsäkring, mcförsäkring, båtförsäkring och andra försäkringar.

Compricer.se jämför tjänster från över 350 företag. Det gör de kostnadsfritt för dig som konsument, istället får de betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån. Compricer är ett oberoende företag utan koppling till någon enskild bank, teleoperatör eller försäkringsbolag.

De har även gjort en del roliga Youtubeklipp.

Compricer stöder bland annat ”Min stora dag” insamlingen.

Compricer startades 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi.

Compricer 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *